Nejnovější recenze ze sekce Písky a substráty do terárií
- Želvičkám moc vyhovuje
- Ideální do terária, jsme velice spokojeni
- Perfektně udržuje vlhkost
- Skvělé využití do terária
- hygienický čistý substrát
- klasika
- kvalita
- Velmi jemný
- Obsahuje dvě balení
Používám na modelářské účely a je to fajn. Krabice obsahuje dvě igelitové balení písku, což je výhoda, pokud to člověk chce používat střídmě.
- výborná věc do terárium
super
- potřebuje očistit (hlína, lišejníky, mech)
- relativně hodně menších kusů (12 okolo rozměrů 10x5 cm, a několik maličkých), preferovala bych méně větších
Plní svou funkci dekorace, úkrytu a shovky jídla (po slepení několika kusů, pro křečky), vyčištění a dezinfikace ale zabraly dlouho. Nevyužila jsem vše, téměř polovina se mi nelíbila/nehodila.
velká spokojenost
- Zatím nevím.
Dobrá cena
Kokosové stelivo dobře znám,pouzivam pro africke šneky.Objednala jsem z internetu,protoze jsou zavřené obchody.Stelivo se dobré použitelné pro tyto účely.
Naše Nela to miluje
naše Nela (želva) je spokojená
Výborná a kvalitní podestýlka vhodná do terárií naše želva jí velice kvalitně hodnotí
- Skvělá podestýlka
- Hadi jí nepožírají.
- Neplesniví.
- Znovupoužitelnost po vyčištění
- Příjemná na dotek
- Nezasekává se pod šupiny
- V případě pozření zvíře neucpe
- Korek příliš izoluje teplo
Nejlepší podestýlka pod hady. Dá se vyčistit (pouze horkou vodou! Žádné chemikálie) a znovu použít, doporučuji pořídit sítko na těstoviny přímo na praní podestýlky, protože se v něm dobře pere. Díky praní vydrží neskutečně dlouho. Její jedinou nevýhodou je přílišná izolace tepla z tepelné podložky, je-li umístěna pod teráriem; podložku je nutné umístit dovnitř terária pod substrát
produkt jste mi nedoručili - objednávku jste zrušili z důvodu vyčerpání zásoby.
rychlost
Zobrazuji 141 - 160 ze 488 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »