Nejnovější recenze ze sekce Písky a substráty do terárií
- super mohu jen doporučit. hlavně dík němu to víc baví mé děti.
super
Je to idealní substrát pro orchideje
Výboná jako vždy
- klasický vermikulit
- příznivá cena
vybráno pro inkubaci vajec
osvědčený substrát pro inkubaci vajec plazů
doporučuji
- kokosová kůra
- zdaleka ne ve 100% obsahu není kůra,ale i vlákna kokosu
z nouze nejvyšší,jinak dříve byla 100% obsahu opravdu kůra,nyní krom namíchaných vláken ještě vyšší cena!!
Obsah zboží by neměl být uváděn v rozmočeném stavu,ale v prodejní hmotnosti nebo litráži.
Až na výše popsané spokojenost,jen ještě ...,množství v 1 balení nestačí ani na terárium 80 x 40cm,což je poměrně smutný fakt.
Tento konkrétní produkt bych nedoporučil,naopak,budu hledat jiného výrobce,který za stejné peníze nabídne alespoň opravdu jen kůru.
- Splňuje vše co jsem od něj očekával. jelikož je velice jemný, není zde podle mě riziko, že by si mohl gekončík ucpat bříško.
- Nic jsem nenašel
Splnil mé požadavky.
super
Trixie základní písek žlutý 5 kg
Přidáno: 20. října 2014
(naposledy upraveno 20. října 2014)
Zakoupeno v PetDiscont.cz
Dobré zboží
- Jsem se substrátem velice spokojená, udržuje potřebnou vlhkost, není drahý a dlouho vydrží.
- Je obtížněji sehnatelný, z klasických zverimexů téměř vymizel.
Tento substrát kupuji často (pro suchozemskou želvu) a nemám s ním žádný problém, spíše naopak :)
- Kůru jsem nakoupila, protože ji potřebuji pro orchideje.
- K tomuto účelu se výborně hodí a jsem s ní spokojená.
Nejsem terarista a z této stránky nemohu produkt hodnotit.
Ale používám ji pro pěstování orchidejí a tam je jeho kvalita výborná.
Perfektní pro vlhkomilné želvy...
Slouží tak jak má.
Mým želvám maximálně vyhovují.
- Dobře akumuluje teplo a vlhkost
- Dobře se udržuje
- Skvělá cena
Spokojenost
- skvěle drží vlhkost
- po namočení velký nárůst objemu
Z malé slisované kostečky je poměrně velké množství materiálu, který výborně drží vlhkost, neplesnivý a v suchém stavu se může uchovávat po měsíce.
- dobře drží vlhkost
- velké balení, vydrží delší dobu
Můj druhý nákup toho produktu, opět spokojenost. Rašelina je čistá, bez různých breberek, jak tomu bývá jinde, skvěle se hodí pro vlhkomilné druhy hadů, dobře drží vlhkost, nelepí je na kořist a v neposlední řadě v terárku i dobře vypadá.
- přírodní stelivo
- kusy jsou ostré a tvrdé
ušaté v záchodu vadili a byly jí nepohodlné, savost špatná a zápach nepohlcují
Trixie Bukové štěpky 10 l
Přidáno: 29. března 2014
(naposledy upraveno 29. března 2014)
Zakoupeno v Chovatelské potřeby Brno
- dobrá velikost
- voní-aroma
- nevíří se prach
byl doporučen
kvůli alergii ideální
použití je dobré
doporučila bych ho i ostatním
- pro suchozemské želvy nevhodné
Čekala jsem jiný substrát, tento je vhodný pro jiná terarijní zvířata než pro suchozemské želvy, musela jsem použít jako základ a navrstvit ještě tím, které obvykle kupuji (Exo Terra Hagen substrát Plantation Soil). Beru to jako vlastní zkušenost, že zůstanu věrná Exo Terra, protože tento je hodně hodně velký a tvrdý, je to v podstatě nasekané dřevo a kůra.
Super věc do vlhkých terárií.Doporučuji
Zobrazuji 381 - 400 ze 488 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »