Nejnovější recenze ze sekce Písky a substráty do terárií
vždy vím co si kupuju
- Koupila jsem do terária pro hada, skvělá podestýlka
Doporučuji!
- obsahuje i tenké kousky dřeva
větší balení v přepočtu za nižší cenu než ostatní. Mají tam ale nadrcené i kusy dřeva, takže možná hrozí lehčí nabodnutí u některých zvířat... jinak jde
- pěkný substrat vhodný k chameleonům. Rád ho ho používm.
Jsem se substrátem spokojený a používam ho už delší dobu.
Doporučuji ostatním.
- to, co jsem očekával
přesně to, co jsem potřeboval. Jemný písek
želvy se zavrtali sotva jsem jim "chipsy" vysypala do terárka, takže myslím, že to mluví za vše :)
- Bez problémů. Mnohem lepší než substrát zakoupený v "hobby marketu". Využíváme pro suchozemskou želvu.
- Nenašel jsem žádné zápory.
- vše, komunikace obchodu, zboží mi nedorazilo
perfektní
vynikající kvalita
- Pro mého mazlička jsem dlouho nemohl sehnat bukové štěpky bez nějakého aroma. Tady jsem sehnal přesně to co jsem potřeboval
- Nemám co bych řekl
Ten to produkt je pro mého mazlíčka to nejvhodnější. Jsem s ním velmi s pokojen
- idelni pro poustni terarium
vhodny substrat pro sucha terária poustniho typu, i pro mlade agamy, gekony, uzovky diky jeho jemnosti
- vše ok
vše ok
- Ves skutečnosti jsme tuto podestýlku ještě na prodejně měnili, je strašně velká a tvrdá, králíci z ní mají otlaky
nekupovat, dejte přednost hrudkovacím podestýlkám.
Splňuje požadavky.
Splňuje požadavky.
- Zvířata i hadi jsou sním velmi spokojený
- Drží tvar hnízda při kladení vajec
- Savost tekutin bez plísní
je jemný a nedráždí kůži zvířat, má dobrou savost, nemusí se dávat velké množství jsem sním velmi spokojen.
- Lepší než kokosová kůra, nebo Lingocel
- Nemusí se míchat s pískem
- Poměrně levná
- Rychle vysychá
- Obsahuje velké kousky dřeva, dokonce i úlomky větví a kameny!
Čekala jsem jemnou rašelinu, bohužel po jejím vysypání do terária jsem z ní musela vyndavat kameny a malé větve. Toto mě velmi zklamalo a nedoporučuji, obzvlášť pro zvířata, který rašelinu v teráriu jedí. Na trhu je to ale pořád jedna z nejlepších podestýlek.
Nízká váha, ale je toho hodně na objem.
Nepráší
Na potravě nezůstávají kousky podestýlky
Tohle jeden z mála obchodů, ve kterém se prodával tento substrát za nízkou cenu.
Zobrazuji 401 - 420 ze 487 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »